post

Club for Five Pyhän Laurin kirkossa!

Lohjalla tapahtuu taas! Perjantaina saadaan kuunnella upeaa a cappella -musiikkia kun legendaarinen kotimainen lauluyhtye Club for Five esiintyy Pyhän Laurin kirkossa klo 19.00. Laulajat keikkailevat uuden albuminsa tiimoilta  ja myös itse kiertue kulkee nimellä Ennen tätä hetkeä. Kirkkokadulla sijaitseva kirkko onkin mainio paikka tämän tyyliselle esiintymiselle, sillä luonnollinen ja vahva akustiikka ovat omiaan a cappella -laululle. Keikka tulee kestämään jopa puolitoista tuntia, joten jos perjantai-illaksi ei vielä ole muuta suunnitelmia, kannattaa ihmeessä suunnata Pyhän Laurin kirkkoon! 

Club for Five on vuonna 2000 perustetty suomalainen  lauluyhtye ja heidät tunnetaan nimenomaan pelkän äänen käyttämisenä erilaisina instrumentteina. Tätä yhtyettä ei ole Lohjan suunnalla vähään aikaan nähtykään, joten allekirjoittanut aikoo ainakin sännätä paikalle perjantaina! Lohja on itse asiassa heidän keväisen kiertueensa viimeinen määränpää, joten odotettavissa on suuria tunteita ja sykähdyttäviä hetkiä musiikin parissa. 

Pyhän Laurin Kirkko on toiminut konserttien järjestäjänä jo monen monta vuotta, ja vuosi 2016 tuo tullessaan monenlaisia esiintyjiä.  Huhtikuussa esimerkiksi paikalle saapuu pianisti Sinikka Holma-Peetsi ja Toukokuussa kuullaan muun muassa Chorus Cantorum Finlandae -kanttorikuoron konsertti! 

Tässä vielä musiikkivideo Club For Five -yhtyeeltä, jotta tiedätte mitä odottaa!