Lohjan hulvaton yöelämä

lohja

Kävimme viime viikonloppuna parin ystäväni kanssa katsastamassa Lohjan yöelämää ja meillä oli todella hauskaa. Lohjalla ei ole oikeastaan paljon vaihtoehtoja yöelämän viettämiseen, mutta löysimme kuitenkin kaksi loistavaa paikkaa viettääksemme ikimuistoisen tyttöjen iltamme. Ilta alkoi ensin kotona kaunistautuessa ja ystävieni kanssa kuulumisia vaihtaessa. Oli ihanaa nähdä ystävinäni pitkästä aikaa, koska emme ole olleet pitkään aikaan tekemisissä.

Suuntasimme ensin paikkaan nimeltä Pub Wame, joka oli mielestämme oikein rauhallinen istuskelupaikka. Tämä pubi sijaitsee kauniilla Suurlohjankadulla ja se auki koko päivän kello 13.00 – 24.00. Tilaamamme juomat olivat mielettömän hyviä, musiikki loistavaa ja henkilökunta oli oikein ystävällinen. Tutustuimme eräisiin herrasmiehiin tämän muutaman tunnin aikana kun siellä istuessamme ja biljardia pelatessamme, ja he pyysivätkin meitä lähtemään heidän kanssaan jatkamaan tätä säkenöivää iltaa. Tähän jäi hyvin suunniteltu tyttöjen iltamme, mutta onhan se aina mukavaa tutustua uusiin ihmisiin!

Seuraavaksi suuntasimme Laurinkadulle, jossa meitä odotti baari nimeltä London. Tässä 2001 perustetussa lontoohenkisessä baarissa soi rokkia ja poppia, ja välillä kuulimme vanhimpia hittejä 80-luvulta ja välillä taas niitä tämän hetken listaykkösiä. Baarissa oli todella paljon istumapaikkoja ja sisustus oli puinen, mikä teki ensivaikutelmasta oikein kotoisan. Olimme ensimmäiset asiakkaat, koska baari oli kymmeneltä aivan tyhjä. Se ei kuitenkaan meitä haitannut, koska osasimme silti pitää hauskaa. Istuimme erääseen nurkkapöytään, tilasimme juomia ja kuuntelimme hyvää musiikkia. Iskin silmäni yhteen näistä kolmesta miehestä, jotka ohjasivat meidät tähän loistavaan baariin. Minusta tuntuu että hän iski myös silmänsä minuun, koska jäädessämme kahdestaan juttelimme aivan kaikesta maan ja taivaan välillä. Myöhemmin illasta pääsimme myös tanssilattialle asti ja laittamaan korkkarit kattoon!

Vaikka olemmekin jo jonkin verran elämää nähneitä naisia, jaksoimme silti tanssia yömyöhään ja lähdimme kotiin vasta valomerkin aikoihin. Vaihdoimme numeromme näiden komeiden miehin kanssa, ja päätimme että lähdemme heidän kanssaan uudelleen kun Londonissa on seuraavan kerran tiedossa live-musiikkia.

Niinkuin jo aiemmin hehkutin, iltamme oli oikein onnistunut kaikin osin. Oli tosi mukavaa laittaa kaikki arjen murheet sivuun ja lähteä pitämään hauskaa hyvien ystävien kanssa. Lohjan yöelämä teki minuun suuren vaikutuksen, ja suosittelen sitä jokaiselle sinne ruutujen toiselle puolelle!