post

Lohjan majoituspaikat

Jos olet päättänyt lähteä Lohjalle, ja suunnitellut ehkä jo tekemistäkin matkallesi, seuraavana vuorossa on majoituspaikan etsiminen. Tänään kerromme hieman enemmän siitä, millaisia majoitusvaihtoehtoja Lohjan kaupungissa, ja lähialueilla on tarjolla. Kerromme myös, mistä paikkoja kannattaa etsiä ja huoneita varata.

Hotelli Lohja

Yksi ensimmäisenä mieleen tulevista hotelleista Lohjalla on Hotelli Lohja. Se sijaitsee aivan Lohjan keskustassa, joten hotelli on siitä syystä hyvä vaihtoehto Lohjalla vierailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin, ja käydä ulkona syömässä ja ostoksilla. Hotelli Lohja on kaunis hotelli, joka on avattu jo 1980-luvulla. Hotelli on ollut perheomistuksessa vuodesta 1992, ja se näkyy esimerkiksi hotellin ulkonäössä. Se on tunnelmallinen majoituspaikka, joka on kaukana ketjuhotelleista. Hotellia on kuvailtu kodikkaaksi ja viihtyisäksi, ja se tarjoaa vierailleen loistavan aamiaisen.

Kylpylähotelli Päiväkumpu

Jos suunnitteilla on hemmotteluloma Lohjalla, kaunus hotelli Päiväkumpu on ehdottomasti oikea valinta tarkoitukseen. Hotelli sijaitsee upean Lohjanjärven rannalla, ja on kauniin modernisti sisustettu. Pääset nauttimaan myös kokonaan uusitusta kylpyläosastosta, kun lomailet Päiväkummussa. Hotelli on oiva vaihtoehto, etenkin jos haluat yhdistää aktiiviloman, ja kylpylässä rentoutumisen.

Lomamökit Lohjalla

Yksi hyvö vaihtoehto etenkin kesäisin, on Lohjalla mökkeily. Saatavilla on erilaisia vaihtoehtoja alkeellisista majoista luksusmökkeihin. Mökin vuokraaminen on paras tapa päästä lähelle Lohjan upean kaunista luontoa. Tutustu Lohjan mökkivalikoimaan täällä.

Esimerkiksi Hotels.com ja Trivago ovat hyviä hakukoneita Lohjan majoituspaikkojen etsimiseen.