post

Mistä ostaa Bitcoinia Lohjalla?

Asutko tai oleiletko Lohjalla ja haluaisit ostaa Bitcoinia? Kryptovaluutta kiinnostaa aina vain enemmän ja ihmiset luonnollisesti etsivät tapaa ostaa sitä paikallisesti. Onneksi Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ostamisesta kiinnostuneille on tarjolla useita vaihtoehtoja. Tässä kirjoituksessa tarkastelemme joitakin parhaita tapoja tähän Lohjalta käsin.

Kryptovaluutan ostaminen pörsseistä

Yksinkertaisin tapa ostaa kryptovaluuttaa on netissä sijaitsevan pörssin kautta. Verkossa on lukuisia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat turvallisen ympäristön Bitcoinin ja muiden digitaalisten varojen ostamiseen ja myymiseen. Kaksi luotettavaa suomalaista kryptopörssiä ovat Coinmotion ja Northcrypto. Nämä molemmat tarjoavat nopeita transaktioita alhaisilla maksuilla, joten ne ovat loistava valinta niille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia Lohjalla.

Bitcoinia ei kannata hankkia vain siksi, että se on trendikästä. Aiheeseen tulee perehtyä hyvin ja riskit punnita huolellisesti. Bitcoin kurssikehitys on melko vaihtelevaa eikä sitä kannata säikähtää. Todennäköisemmin kärsivällinen, pitkän tähtäimen tuottoa odottava sijoittaja menestyy Bitcoinin kanssa parhaiten.

Bittimaatilta kryptoa käteisellä

Toinen vaihtoehto krypton treidaamiseen on Bittimaatti. Kuten nimikin jo antaa osviittaa, kyseessä on automaatti, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa tai myydä kryptovaluuttaa. Bittimaatit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia: niitä käyttääkseen on ensin tunnistauduttava Bittimaatin sivuilla ja käyttää sitten tunnistautumisen yhteydessä saatua QR-koodia automaatilla. Tästä kone sitten jo neuvookin osto- ja myyntitapahtumassa eteenpäin.

Suomessa näitä automaatteja on noin 15 kappaletta ympäri maata ja ne on luonnollisesti sijoitettu isoimpiin kaupunkeihin. Tällä hetkellä Lohjalla ei ole omaa Bittimaattia, mutta Helsingissä on kaksi toimipistettä (Itäkeskus ja Superpesula) ja Vantaalla yksi (Dixi). Ajomatka ei siis ole Lohjalta mahdoton heille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia käteisellä tai ovat muuten epävarmoja netin pörssien käyttämisessä.

Krypton ostaminen on helpompaa kuin koskaan

Kaiken kaikkiaan Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ostaminen on melko suoraviivainen prosessi, kun vain tiedät mistä etsiä. Niille Lohjalla asuville, jotka haluavat ostaa kryptovaluuttoja nopeasti ja helposti, Coinmotionin ja Northcrypton kaltaiset pörssit tarjoavat luotettavia palveluita alhaisilla maksuilla. Käteisellä kryptoa taas voi hankkia Bittimaateista, joita löytyy pääkaupunkiseudulta mainitut kolme kappaletta. Vaihtoehtoja löytyy siis mukavasti lohjalaisillekin kryptofaneille!