Tervetuloa sivuillemme

Uusi Lohja toivottaa kaikki lukijamme lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Lohjan kaupunkiin. Jos Lohja ei vielä ole tuttu paikka, on tämä lämminhenkinen kaupunki ehdottomasti vierailun arvoinen. Lohja sijaitsee noin tunnin matkan päässä Helsingistä, ja perille pääsee bussillakin nopeasti! Nimitys Uusi Lohja syntyi 2013, kun kuntaliitos viimein tapahtui ja Karjalohja sekä Nummi-Pusula liittyivät Lohjan kaupungin alueeseen. Tämä tarkoittaa tietysti, että alueella on enemmän tapahtumia, joten lue uusimmat uutiset Uuden Lohjan sivuilta!

 

Tammikuu 2016 – Lohjan tapahtumat

Talven aikana Lohjalla on päässyt nauttimaan monenlaisista tapahtumista ja kevät tuo niitä tullessaan vain lisää, mutta tammikuun viimeinen viikonloppu on täynnä toimintaa:

 

avantouintism

Tänä viikonloppuna Lohjalla järjestetään Avantouinnin SM-kilpailut 2016 yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston ja Suomen Ladun kanssa. Kolmipäiväinen kilpailu järjestetään Kisakalliolla ja avanto löytyy aivan urheiluopiston vieressä sijaitsevalla rannalla. Tarkemmat tiedot voit lukea Kisakallion sivuilta ja jos kantti kestää, niin pulahda avantoon muiden kilpailijoiden kanssa! Yleistä tietoa avantouinnista saa myös Suomen Latu -seuralta.

 

 

tyttojakuolemalohja

Lohjan maineikas teatteri on kuuluisa ensiluokkaisista näytelmistään ja vauhdikkaista musikaaleistaan. Viime viikolla sai ensi-iltansa jännittävä trilleri Tyttö ja kuolema, jota esitetään aina helmikuun loppuun asti. Näytelmä sopii ehdottomasti draaman ystäville, ja legendaarinen Lohjan teatteri on näkemisen arvoinen jo muutenkin! Varaa liput Netticket.fi -sivuston kautta!

 

 

sambalohja

Jos kaipaat vauhtia ja etelän lämpöä, suosittelemme Kylpylähotelli Päiväkummun Talvikarnevaaleja! 29.01. – 30.01. järjestettävät karnevaalit tuovat Rion kuumat yöt Lohjalle, kun Sambaryhmä Imporio do Papagaio ja sambabändi Sambagroup viihdyttävät illallistajia.  Kylpylä sijaitsee Karjalohjalla, tarkemmat tiedot ja hinnat voi tarkistaa Kylpylä Päiväkummun sivuilta.

 

 

 

Luvassa on siis vauhdikas viikonloppu Lohjalla! Älä jää paitsi talven riennoista, vaan liity lohjalaisten seuraan tammikuun viimeisen viikonlopun kunniaksi!