post

Upea Laurentius-sali

Lohjalla sijaitseva Laurentius-sali on moderni tila, jossa järjestetään monenlaisia tapahtumia aina klassisista konserteista stand up -esityksiin. Alkukevät on kiireistä aikaa, sillä luvassa on tilaisuuksia, ennen kuin sali suljetaan väliaikaisesti remontin vuoksi 25. huhtikuuta alkaen. Laurentius-sali tulee siis olemaan pois käytöstä vuoden loppuun saakka, joten nyt kannattaa katsastaa seuraavien kuukausien tarjonta ja nauttia Laurentius-salin tapahtumista ennen taukoa! Luvassa on mm. Jukka Puotilan imitaatio-show, josta voi lukea lisää alempana!

 

Lohjan Laurentius-salilaurentiussalioutside

Laurentius-sali on hyvin tilava ja koostuu kahdesta osasta. Pääsali, eli Laurentius-sali, on pääasiassa konsertti- sekä luentosali, ja tilaan mahtuu yhteensä n. 465 ihmistä. Sen vierellä on Sibelius-siipi, jota käytetään isompien tapahtumien väliaikatilana, mutta se sopii mainiosti myös juhlatilaisuuksien ja näyttelyiden järjestämiseen. Laurentius-salin vuokraan sisältyy myös Sibelius-siiven käyttöoikeudet, mutta siiven voi vuokrata erikseenkin. Tarjoilusta huolehtii Fazer Amica Foods Oy. Mikäli haluat vuokrata tilan, voit tarkistaa varaustilanteen Lohjan Kaupungin sivuilta.

Laurentius-Salin tapahtumat

Salin kalenterista löytyvät tähän mennessä seuraavat tapahtumat:

supernaisetSupernaiset
27.02.2016 Klo 18.00
Vieno Kekkonen, Pirkko Mannola ja Marjatta Leppänen viihdyttävät yleisöä tällä upealla konsertilla!
Lisätietoa: http://www.supernaiset.fi/

 

Jukka Puotila & 60 Kutsumatonta Vierasta
06.03.2016 Klo 15.00

Jukka Puotilan kuuluisa imitaatio-show saapuu myös Laurentius-saliin! Tämä kokenut ja monipuolinen viihdyttäjä on ehdottomasti näkemisen arvoinen.
Lisätietoa: http://www.jukkapuotila.fi/

 

Jack Björklund – Parisuhdesanakirja
09.03.2016 Klo 19.00
Kuuluisa stand up -koomikko Jack Björklund hauskuuttaa havainnoillaan parisuhteesta sekä miesten ja naisten eroista. Nauru on taattua koko illan!
Lisätietoa: http://jack.fi/

 

markusallanMarkus Allan – 70-v. -juhlakonsertti
11.03.2016 Klo 19.00
Pitkän linjan iskelmätähti Markus Allan juhlistaa pitkää uraansa komealla kiertueella, ja konsertissa kuullaan sekä uudempia että vanhempia hittejä.
Lisätietoa: Magnum Live -tapahtumasivut