post

Shoppailua Lohjalla!

Lohja on loistava kohde shoppailijoille, vaikka se ei ehkä heti ensimmäisenä tulisikaan mieleen Lohjan vierailua suunnitellessa! Lohjalta löytyy monia ihania pieniä putiikkeja sekä hieman erikoisempiin tuotteisiin erikoistuneita kauppoja, kuten Andesa Cafetoria, joka toimii Lohjalla kahvipaahtimona, mutta heiltä voi ostaa kahvitteluun liittyviä tuotteitakin. Viime viikolla vein pohjoisemmasta kotoisin olevan ystäväni päiväretkelle Lohjalle, tarkoituksena kiertää muutamia liikkeitä. Reissu oli onnistunut, ja mukaan tarttui toinen toistaan ihmeellisempiä asioita! Tänään haluaisinkin listata suosikkini Lohjan kaupoista.

IHANA Store

IHANA Store on naisille suunnattu liike, joka sijaitsee Laurinkadulla Lohjan keskustassa. Täältä löydät ainutlaatuisia asusteita, vaatteita, koruja sekä sisustamiseen liittyviä tavaroita. Jo heti liikkeeseen astuessa ainakin itse inspiroiduin välittömästi ja aloinkin suunnitella oman asuntoni sisustusta täysin uusiksi! Täytyy vielä erikseen mainita erinomainen asiakaspalvelu, sillä osaava ja ammattimainen henkilökunta auttaa mielellään. Itse ostin kotiin laadukkaita Edblad-tuoksukynttilöitä, joita IHANA Storesta löytyy eri hedelmien tuoksuisina. Ystäväni taas ihastui laukkuvalikoimaan, eikä hintatasokaan ollut korkea. Suosittelenkin siis kaikille lämpimästi IHANA Storea! 

Kasvihuoneilmiökasvihuoneilmio

Kasvihuoneilmiö on suoranainen sekametelisoppa, mutta ihastuttava sellainen! Täältä löydät kirjaimellisesti mitä tahansa, ja liike itsekin kertoo olevansa täynnä “hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta”. Kyseessä on tavaratalo, ja eri osioissa myydään esimerkiksi kirjoja, kupariastioita, kiinalaisia huonekaluja, naamiaisasuja, nalleja ja aikuisten värityskirjoja! Lista on siis loputon ja lisäksi Kasvihuoneilmiön ohessa toimii taidegalleria, joka on ehdottomasti katsastamisen arvoinen! Jo pelkkä rakennus hurmaa sekavalla tyylillään, joten käy ihmeessä tässä Lohjan satumaisessa tavaratalossa! Kasvihuoneilmiö sijaitse Nummessa Palomäentie 2:ssa ja se on avoinna joka päivä.